19 Oct 2012

Assalamualaikum:)

Hello and good night to all my dear readers.. today . i would like to speak in English because of MUET test had drive me crazy. FYI..i have done my MUET test yesterday and seem like it doesn't work smoothly.  u know what..i'm suddenly lost and my 2 minutes gone just like that..i am very upset with myself..really upset..really really upset..really really upsettttttt...okay enough Husna!

Cukuplah merapu meraban entah apa apa.relax relax.. lets bygone be bygone. since speaking ni tak berapa nak menjadi mandremnya..kita fokus pula pada reading, listening dan writing. Kite kasi suksesss..!! yeahh..okay dah tak payah citer pasal MUET lagi dah..

Seems like , batuk Husna masih belum pulih lagi..malah bertambah tambah teruk . Siap selesema lagi ni..haishhh..i would rather having a fever than flu.. kalau selesema ni leceh sikit..ke hulur ke hilir mesti ada handkerchief kat tangan..untuk apa?? paham paham jelah... belum masuk bersin yang boleh buat satu dewan kuliah dengar..maluuuu... Haaa cakap pasal kuliah...hari ni sebenarnya hari terakhir kuliah untuk semester 1. Mungkinkah semester 2, Husna masih lagi di sini. Aminnnn ya Allah!

MUET dah setel...misi seterusnya ialah menjayakan Pertandingan Akhir Pantun Dalam Adat Meminang Masyarakat Melayu...makaihhh ! Kali ni kelas Husna kena organise ..atas sebab apa kelas kami terpilih..yang itu Husna tak tau..mungkin sebab dapat nombor corot untuk sketsa tu kot. hahaahahha...dan haha..

Hope so..semuanya berjalan dengan lancar sepertimana yang dirancang.. Kali ni Husna dengan bestie Cik Nina Marliana Halim akan jadi MC..harap semuanya okay..dan suara ini masih kekal elok..amin..

At the same time, esok KMNS akan mengadakan majlis makan makan bersama mentor..nanti kite amik gambo bebanyak and then upload yekk..tungguuu

If misi yang ni solosai..its the time to give full concentrate untuk exam..study betul betul Husna. Mak ayah letak harapan tinggi kat kau.. sanggup kau jadi anak derhaka ..tak nakkan??
so..study betul betul..sungguh sungguh..kalau kau nak..takde yang mustahil pahamm.

and maybe sampai sini je kot Husna bercot cet..more interested nak fcebooking n tweetering hehe..kbai ;)




2 comments:

  1. Sy doakan semoga muet awak dapat result yg baik... :)

    ReplyDelete