4 Mar 2014

Hai Hai New Semester!



3 minggu pertama untuk semester kedua . Alhamdulillah semua proses dipermudahkan. Adakala Allah turunkan ujian . Sebab nak uji kita ni betul betul dah bersedia atau belum? Tapi apalah sangat ujian yang diturunkan pada kita jika nak dibandingkan dengan ujian yang dihadapi Rasulullah dan para sahabat. Positif.

Naik semester 2, ramai jugak kawan-kawan yang tukar course. Sebagaiman ura-ura aku nak tukar course dulu terbantut dek positifnya orang sekeliling yang bagi support. Okay, for the sake of Allah, my journey in nutritions is still on . #IAmNutritionist sikit lah ehehek. Jadual loni padat , kelas seawal pukul 8 ni memang buat aku sesak sikit sebab penyakit liat nak bangun tu masih ada. Namun ku gagahi jua diri ini cewah . Gap yang cuma sejam cukup-cukup untuk beli sedikit makanan dan solat , kadang-kadang terpaksa lepaskan kelas dulu, solat di akhir-akhir waktu. Inilah life student. Ye, aku tau korang semua pernah alami. Tapi yang bahagianya kelas berakhir paling lambat pun pukul 4.. seronok dua tiga ronok, well kalau dah petang sangat sampai pukul 6-7 tu mana masuk doh.

And yet assignments and quizzes are fighting each other to make me horrible. Pity me. Aippp nak dekan tak??


#IAMNUTRIONIST

ek eley

Subuh peep :)


Peace-be-upon-you

1 comment: